English Romanian
Ochelari de vedere si de soare - Eyeglasses and sunglassesNOUTATI

BEN.X - COLOUR YOUR DAY
 
Rame COPII : Preturi intre 210,00 lei - 260,00 lei
 
RAME SOARE
 
Lentilele polarizate sunt diferite de cele standard. O astfel de lentila are aplicat un strat special care este localizat intre doua lentile mai subtiri. Lentilele polarizate au rolul de a reduce stralucirea soarelui cu o eficienta de zece ori mai mare decat cea oferita de ochelarii de soare normali. Astfel, vederea este imbunatatita si obiectul vizualizat va avea forma si culori mai clare.
 
RAME DE APROAPE
 
Alegerea ochelarilor nu este usoara. Acestia nu trebuie cumparati de pe taraba, ca orice alta marfa. Persoana care are nevoie de ochelari trebuie sa tina cont de caracteristicile sistemului optic al ochelarilor, de forma fetei si a capului, dar si de intrebuintarea data ochelarului.De ani de zile ochelarii sunt nu numai articol complementar. Culorile si formele ramei sunt la fel de importante ca si cele ale unui pantof sau ale unei frizuri, adica sunt la fel de importante ca si efectul in totalitate: completeaza intregul.

Rame pentru OCHELARUL DE PRESBIOPIE ( DE APROAPE:SCRIS,CITIT......30-40cm)
Considerat un fenomen normal, undeva dupa varsta de 40 de ani, toata lumea constata un fenomen vizual neplacut, incetosarea vederii la aproape, mai exact la citit, la lucrul la computer, la cusut, etc.
 
 
 
R.Optica - Optica Medicala Ploiesti © 2011 - . Toate drepturile rezervate.